притисни ентер »

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите
Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки, објави Сител.мк. Сметководителите во неколку наврати досега

Комората на сметководители јавно ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите

Комората на сметководители јавно ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите

Денес, Комората на сметководители ќе ја информира јавноста за состојбата во која се наоѓаат тие, поради, како што е познато, кратките рокови за поднесување на финансиски извештаи и завршни сметки. Оттаму, тие ќе воочат на проблемите кои можат да се создадат од операционализација на паттиот пакет економски мерки. Од Комората досега, веќе неколку пати

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите реагираат на кратките рокови за финансиски извештаи и завршни сметки

Сметководителите реагираат на кратките рокови за финансиски извештаи и завршни сметки

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Сметководителите ќе информираат за состојбата во која се наоѓаат поради кратките рокови за финансиските извештаи

Комората на сметководители денеска ќе информира за состојбата во која се наоѓаат сметководителите поради кратките рокови за поднесување на финансиските извештаи и завршните сметки и ќе ги презентира проблемите што може да произлезат од операционализацијата на петтиот пакет економски мерки. Сметководителите во неколку наврати досега бараа пролонгирање