притисни ентер »

Нови субвенции за чистење на оџаци
Нови субвенции за чистење на оџаци

Нови субвенции за чистење на оџаци

Градот Скопје ќе продолжи да дава субвенции на сите кои ќе ги исчистат оџаците на домовите и деловните објекти и на тој начин ќе придонесат за почист воздух. Градските власти објавија новиот повик со кој ќе надоместуваат дел од трошоците на домаќинства и на други субјекти за чистење на оџаците, во износ од 1.000 денари. Јавниот повик трае до крајот

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. – Со овој повик, Градот Скопје ќе

Град Скопје со нов повик за субвенции од 1.000 денари за чистење оџаци

Град Скопје со нов повик за субвенции од 1.000 денари за чистење оџаци

Од Град Скопје информираат дека продолжуваат со доделување субвенции за чистење на оџаците како би се намалило загадувањето на воздухот. Тие го објавија Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. Преку повикот градот надоместува дел од трошоците на домаќинства и

Нови субвенции за чистење на оџаци

Нови субвенции за чистење на оџаци

Градот Скопје ќе продолжи да дава субвенции на сите кои ќе ги исчистат оџаците на домовите и деловните објекти и на тој начин ќе придонесат за почист воздух. Градските власти објавија новиот повик со кој ќе надоместуваат дел од трошоците на домаќинства и на други субјекти за чистење на оџаците, во износ од 1.000 денари. Јавниот повик трае до крајот

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти  на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. – Со овој повик, Градот Скопје ќе

Продолжуваат субвенциите за чистење оџаци

Продолжуваат субвенциите за чистење оџаци

За уште еден повик се одлучи Град Скопје, во интерес на решавањето на загадениот воздух. Овој пат за субвенционирање на чистењето оџаци. Имено, јавниот повик веќе трае, а имаат право да аплицираат оние кои заклучно со 30-ти ноември 2018 година го исчистиле својот оџак. Како и сите повици досега, и овој пат ќе бидат делени субвенциите по принципот „прв

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти  на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. – Со овој повик, Градот Скопје ќе

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти  на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. – Со овој повик, Градот Скопје ќе

Нов јавен повик на Град Скопје за субвенции за чистење на оџаците

Нов јавен повик на Град Скопје за субвенции за чистење на оџаците

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2019 година. Со овој повик, Градот Скопје ќе надомести дел од трошоците