притисни ентер »

Турција го ратификуваше протоколот на членство во НАТО
Турција го ратификуваше протоколот на членство во НАТО

Турција го ратификуваше протоколот на членство во НАТО

Народното собрание на Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. Министерката за одбрана Радмила Шекеринска. на својот Фејсбук профил упати благодарност до Турција за ратификацијата на протоколот. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот Фејсбук профил министерката за одбрана Радмила Шекеринска. Ратификацијата на Протоколот ја потврди на

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за НАТО за Македонија

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за НАТО за Македонија

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот Фејсбук профил министерката за одбрана Радмила Шекеринска. Ратификацијата на Протоколот ја потврди на

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Оваа вест ја сподели министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот профил на „Фејсбук“, заблагодарувајќи се на оваа земја на ваквиот чекор. Веќе се почнати постапките за ратификација и во некои земји. Се очекува

Шеќеринска: И Турција го ратификуваше протоколот за наше членство во НАТО

Шеќеринска: И Турција го ратификуваше протоколот за наше членство во НАТО

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, објави министерката за одбрана Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!“, напиша Шекеринска на фејсбук. Досега, околу две третини од НАТО членките го ратификуваа протоколот, а во останатите отпочнати се постапките

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот Фејсбук профил министерката за одбрана Радмила Шекеринска. Ратификацијата на Протоколот ја потврди на

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот Фејсбук профил министерката за одбрана Радмила Шекеринска. Ратификацијата на Протоколот ја потврди на

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!“, напиша Шекеринска. Досега околу две третини од НАТО членките го ратификуваа протоколот за прием

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!“, напиша Шекеринска. Пред четири дена, претседателот Стево Пендаровски беше во посета на Турција

И Турција го ратификуваше протоколот за членство на Македонија во НАТО

И Турција го ратификуваше протоколот за членство на Македонија во НАТО

Досега околу две третини од НАТО членките го ратификуваа протоколот за прием на Македонија, а во земја останатите отпочнати се постапките за ратификацијата. Министерката за одбрана и вицепремиерка Радмила Шекеринска на својот Фејсбук профил објави дека Турција вечерва и официјално го ратификувала протоколот за членство на Македонија во НАТО. „Благодарност