притисни ентер »

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз
Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Компанијата Siemens и германската железница Deutsche Bahn (DB) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во Хамбург. Директорот на DB, Рихард Луц рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга, сето тоа без ниту една милја нова шина. Looks like magic 🤩! @SiemensMobility and @DB_Presse presented the first automatic train

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Компанијата Siemens и германската железница Deutsche Bahn (DB) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во Хамбург. Директорот на DB, Рихард Луц рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга, сето тоа без ниту една милја нова шина. Looks like magic 🤩! @SiemensMobility and @DB_Presse presented the first automatic train

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Компанијата Siemens и германската железница Deutsche Bahn (DB) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во Хамбург. Директорот на DB, Рихард Луц рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга,… Текстот Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Во Хамбург претставен

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Компанијата Siemens и германската железница Дојче Бан (Deutsche Bahn) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во градот Хамбург. Директорот на ДБ, Рихард Луц, рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга, сето тоа без ниту една милја нова шина. Иако некои аеродроми ширум светот имаат автономни железнички шатлови на

Хамбург го претстави првиот целосно автоматизиран воз

Хамбург го претстави првиот целосно автоматизиран воз

Компанијата Siemens и германската железница Дојче Бан (Deutsche Bahn) го претставија првиот целосно автоматизиран воз во градот Хамбург. Директорот на ДБ, Рихард Луц, рече дека автоматизираната пруга обезбедува подобра и посигурна услуга, сето тоа без ниту една милја нова шина. Иако некои аеродроми ширум светот имаат автономни железнички шатлови на