притисни ентер »

Како се прави Порше „Taycan“
Како се прави Порше „Taycan“

Како се прави Порше „Taycan“

Се работи за нова фабрика која е градена четири години, а ја нарекуваат „фабрика на иднината“ затоа што нема негативни влијанија за околината. Се користат обновливи извори на енергија и се е на електричен погон, дури и возилата за логистика. „Taycan“ се прави со помош на напредни и прецизни роботи под надзор на стручниот персонал. Во снимката од 29

Снимен целиот процес: Вака се произведува Porsche Taycan

Снимен целиот процес: Вака се произведува Porsche Taycan

Share Tweet Share Share Email Comments Во производствениот погон во Зуфенхаузен, од минатиот септември започна производството на Порше „Taycan“. Се работи за нова фабрика која е градена четири години, а ја нарекуваат „фабрика на иднината“ затоа што нема негативни влијанија за околината. Се користат обновливи извори на енергија и се е на електричен