притисни ентер »

Колку секс е доволно? Експерти го кажаа своето мислење
Колку секс е доволно? Експерти го кажаа своето мислење

Колку секс е доволно? Експерти го кажаа своето мислење

Истражување спроведено од Универзитетот во Торонто открива дека постои поврзаност помеѓу сексот, барем еднаш неделно, и количината на среќа. Доколку во моментов сте во врска, природно е да се запрашате колку често другите парови имаат секс. Она што е корисно да се знае е дека не постои стандард за тоа колку често имате секс. Сексологот Џес О’Рејли

Колку секс е доволно? Експерти го кажаа своето мислење

Колку секс е доволно? Експерти го кажаа своето мислење

Истражување спроведено од Универзитетот во Торонто открива дека постои поврзаност помеѓу сексот, барем еднаш неделно, и количината на среќа. Доколку во моментов сте во врска, природно е да се запрашате колку често другите парови имаат секс. Она што е корисно да се знае е дека не постои стандард за тоа колку често имате секс. Сексологот Џес О’Рејли

Секс

Секс

Колку секс е доволно? Експертите го споделија своето мислење!

Колку секс е доволно? Експертите го споделија своето мислење!

Истражувањето спроведено од Универзитетот во Торонто открива дека постои поврзаност помеѓу сексот, барем еднаш неделно, и количината на среќа. Доколку во моментов сте во врска, природно е да се запрашате колку често другите парови имаат секс. Она што е корисно да се знае е дека не постои стандард за сексуална зачестеност.  Сексологот Џес О’ Рејли вели