притисни ентер »

Астрономски календар
Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 27 март 2020 (МИА) – Денеска е петок, 27 март 2020 година, 87-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 279 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 53 минути. Денов трае 12 часа и 27 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 7 часот и 4 минути, а ќе зајде во 20

Астрономски календар: Изгрев во 5:26 часот, зајдисонце во 17:53

Астрономски календар: Изгрев во 5:26 часот, зајдисонце во 17:53

Денеска е петок, 27 март 2020 година, 87-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 279 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 53 минути. Денов трае 12 часа и 27 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 7 часот и 4 минути, а ќе зајде во 20 часот и 52 минути.

Астрономски календар – 26 март

Астрономски календар – 26 март

Денеска е 26 март, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 280 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути,  а ќе зајде во 17 часот и 51 минута. Денов трае 12 часа и 22 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 4 часот и 37 минути, а ќе зајде во 16 часот и 6 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е четврток, 26 март 2020 година, 86-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 280 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 27 минути, а ќе зајде во 17 часот и 52 минути. Денов трае 12 часа и 25 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 40 минути, а ќе зајде во 19 часот и 52 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Денеска е четврток, 26 март 2020 година, 86-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 280 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 27 минути, а ќе зајде во 17 часот и 52 минути. Денов трае 12 часа и 25 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 40 минути, а ќе зајде

Астрономски календар: Денов трае 12 часа и 25 минути

Астрономски календар: Денов трае 12 часа и 25 минути

Денеска е четврток, 26 март 2020 година, 86-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 280 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 27 минути, а ќе зајде во 17 часот и 52 минути. Денов трае 12 часа и 25 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 40 минути, а ќе зајде во 19 часот и 52 минути.

Астрономски календар – 25 март

Астрономски календар – 25 март

Денеска е 25 март, 84-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 281 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 31 минута,  а ќе зајде во 17 часот и 50 минути. Денов трае 12 часа и 19 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 4 часот и 1 минута, а ќе зајде во 14 часот и 58 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е среда, 25 март 2020 година, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 281 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 51 минута. Денов трае 12 часа и 22 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 17 минути, а ќе зајде во 18 часот и 53 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 март 2020 (МИА) – Денеска е среда, 25 март 2020 година, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 281 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 51 минута. Денов трае 12 часа и 22 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 17 минути, а ќе зајде во 18

Астрономски календар: Сонцето изгрева во 5:29, а месечината во 6:17 ч.

Астрономски календар: Сонцето изгрева во 5:29, а месечината во 6:17 ч.

Денеска е среда, 25 март 2020 година, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 281 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 51 минута. Денов трае 12 часа и 22 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 17 минути, а ќе зајде во 18 часот и 53 минути.