притисни ентер »

Грешка што ја прават паровите кога сакаат да си го подобрат сексуалниот живот
Грешка што ја прават паровите кога сакаат да си го подобрат сексуалниот живот

Грешка што ја прават паровите кога сакаат да си го подобрат сексуалниот живот

Суштината на задоволството лежи во тоа колку партнерите уживаат во моментот, интимноста, допирите, воздишките. Кога парот се обидува да го оживее својот сексуален живот, честопати првото нешто што партнерите го прават е се обидуваат да водат љубов почесто од вообичаено. Сепак, многумина не сфаќаат дека тоа не е решение за нивниот проблем. Колку често

Водич за подобрување на вашите перформанси во сексот

Водич за подобрување на вашите перформанси во сексот

На повеќето мажи можеби не им оди баш најдобро кога станува збор за сексот, дури и ако се појавите во најдобрата облека, со најскапиот парфем на себе и со извонреден хумор кој може да се прилагоди на сечиј вкус. Една лоша партија секс е се што е потребно за целосно да ги уништите шансите со некоја девојка на долги патеки. Иако е многу лесно да се соберат

Дамите открија колку минути треба да трае сексуалниот однос – ова е магичниот број

Дамите открија колку минути треба да трае сексуалниот однос – ова е магичниот број

Неколку студии заклучиле дека кај поголем дел од паровите сексот трае меѓу пет и осум минути, не вклучувајќи ја предиграта која е важна за целосно сексуално задоволство. Со оглед на денешниот брз ритам на живот не е ниту чудно што уживањето во интимните односи и поминување време со партнерот се сведува на неколку минути, но новите податоци на паровите

Жените откриваат колку долго треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“

Жените откриваат колку долго треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“

Една неодамнешна студија покажа колку долго треба да трае „жешката акција“, не вклучувајќи ја предиграта Со оглед на денешното брзо темпо на живот, не е чудно што уживањето во интимните моменти со партнерот е сведено на неколку кратки минути, но новите информации треба да ги мотивираат паровите дека размената на нежности и сексуални односи со саканата

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“!

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“!

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“! Една неодамнешна студија покажа колку долго треба да трае „жешката акција“, не вклучувајќи ја предиграта Со оглед на денешното брзо темпо на живот, не е чудно што уживањето во интимните моменти со партнерот е сведено на неколку кратки минути, но новите информации треба да ги мотивираат

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“!

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА АКЦИЈА“!

Една неодамнешна студија покажа колку долго треба да трае „жешката акција“, не вклучувајќи ја предиграта Со оглед на денешното брзо темпо на живот, не е чудно што уживањето во интимните моменти со партнерот е сведено на неколку кратки минути, но новите информации треба да ги мотивираат паровите дека размената на нежности и сексуални односи со саканата

Грешка што ја прават паровите кога сакаат да го подобрат својот сексуален живот

Грешка што ја прават паровите кога сакаат да го подобрат својот сексуален живот

Суштината на задоволството лежи во тоа колку партнерите уживаат во моментот, интимноста, допирите, воздишките. Кога парот се обидува да го оживее својот сексуален живот, првото нешто што го прават е да се обидуваат да водат љубов почесто отколку што обично прават. Сепак, многумина не сфаќаат дека тоа навистина не е решение за нивниот проблем. Колку