притисни ентер »

Започна изведбата на нов парк во Карпош
Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк. Од Општина Карпош велат дека на површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент бил запуштен. Според планот, во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на новиот парк во Карпош. Од Општина Карпош велат дека на површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент бил запуштен. Според планот, во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева,

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк. Од Општина Карпош велат дека на површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент бил запуштен. Според планот, во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк. Од Општина Карпош велат дека на површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент бил запуштен. Според планот, во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо

Почна изградбата на нов парк во Карпош

Почна изградбата на нов парк во Карпош

На површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градскиот парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент беше запуштен, информираат од Општина Карпош. Во новиот парк ќе има нови високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно зеленило, цветни, перени и луковици. Покрај

Карпошани наскоро ќе имаат нов парк

Карпошани наскоро ќе имаат нов парк

Во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно зеленило, цветни, перени и луковици. Започна изведбата на нов парк во општина Карпош. На површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој

Почна изведбата на нов парк во Карпош

Почна изведбата на нов парк во Карпош

Почна изведбата на нов парк. Од Општина Карпош велат дека на површина од 4.000 метри квадратни, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“ целосно ќе раззелени простор кој до овој момент бил запуштен. Според планот, во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно

Започна изградба на нов парк во Карпош

Започна изградба на нов парк во Карпош

Започна изведбата на нов парк во Општина Карпош. На површина од 4.000 m2, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент беше запуштен, информираат од Општина Карпош. Во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно

Карпошани ќе добијат нов парк

Карпошани ќе добијат нов парк

Започна изведбата на нов парк во Општина Карпош. На површина од 4.000 m2, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент беше запуштен. Во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно зеленило, цветни, перени

Како ќе изгледа новиот парк во Карпош?

Како ќе изгледа новиот парк во Карпош?

Започна изведбата на нов парк во Општина Карпош. На површина од 4.000 m2, во близина на стариот влез на Градски парк, под булеварот „8 Септември“, целосно ќе се раззелени простор кој до овој момент беше запуштен. Во новиот парк ќе има новопроектирани високи и цветни дрвја, висока декоративна трева, грмушки, високо заштитно зеленило, цветни, перени