притисни ентер »

Ердоган: Турција заврши со ММФ, а девизните резерви изнесуваат 95 милијарди долари
Ердоган: Турција заврши со ММФ, а девизните резерви изнесуваат 95 милијарди долари

Ердоган: Турција заврши со ММФ, а девизните резерви изнесуваат 95 милијарди долари

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор

Ердоган: Завршивме со ММФ, долг повеќе немаме!

Ердоган: Завршивме со ММФ, долг повеќе немаме!

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор

Ердоган: Завршивме со ММФ, долг повеќе немаме!

Ердоган: Завршивме со ММФ, долг повеќе немаме!

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор

Ердоган не сака да слушне за нов аранжман со ММФ: Имаме резерви од 95 милијарди долари

Ердоган не сака да слушне за нов аранжман со ММФ: Имаме резерви од 95 милијарди долари

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска категорично ја отфрли можноста земјата да склучи нов аранжман со Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), посочувајќи дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е „добро поставена за конкурентски натпревар на светската сцена“. Изјавата на

Ердоган не сака да слушне за нов аранжман со ММФ: Имаме резерви од 95 милијарди долари

Ердоган не сака да слушне за нов аранжман со ММФ: Имаме резерви од 95 милијарди долари

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска категорично ја отфрли можноста земјата да склучи нов аранжман со Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), посочувајќи дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е „добро поставена за конкурентски натпревар на светската сцена“. Изјавата на

Ердоган и Турција завршија со ММФ: Немаме долг кон нив

Ердоган и Турција завршија со ММФ: Немаме долг кон нив

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денес изјави дека централната банка на земјата има девизни резерви во износ од 95 милијарди долари. Ердоган зборуваше на конгресот на Партијата за правда и развој (АК Партија) во западниот турски град Измир, и по тој повод ги критикуваше изјавите на претставниците на опозициската Републиканска народна партија

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Турција – Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Ердоган: Завршивме со ММФ, девизните резерви на Турција изнесуваат 95 милијарди долари

Турскиот претседател и лидер на АК Партијата, Реџеп Таип Ердоган денеска изјави дека девизните резерви на Турската централна банка изнесуваат 95 милијарди долари и оти националната економија е добро поставена за конкурентски натпревар на светска сцена. Тој денеска присуствуваше на редовниот седми конгрес на огранокот на АКП во Измир, а неговиот говор