притисни ентер »

Меркел одбива да зборува за нејзината здравствена состојба
Меркел одбива да зборува за нејзината здравствена состојба

Меркел одбива да зборува за нејзината здравствена состојба

Loading Video... И покрај инсистирањето на новинарите, германската канцеларка одбива да   зборува  за нејзината здравствена состојба.  Во период од еден месец  Меркел трипати се тресеше  на јавен настан но таа тврди дека е добро. Добро сум. Неодмана кажав дека сум во фаза на закрепнување од она што се случи на неодамнешната церемонија на доделување

По серија тремори, столица за Меркел за време на интонација на химната

По серија тремори, столица за Меркел за време на интонација на химната

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека знае дека мора да се грижи за своето здравје, откако во три наврати се тресеше за време на јавни настани. „Прво, мора да се разбере дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Јас се однесувам одговорно кога е во прашање моето здравје“, изјави Меркел на прашањето за нејзиното здравје на прес-конференцијата

Меркел ја пречека данската премиерка фредериксен седната на стол

Меркел ја пречека данската премиерка фредериксен седната на стол

Ден откако германската канцеларка по третпат се тресеше на сличен јавен настан. Меркел изгледаше во добра состојба додека седеше покрај Фредериксен пред своето седиште во Берлин, што е невообичаен протокол за вакви церемонии. Таа и вчера беше снимена како се тресе на пречекот на финскиот премиер анти рине и потоа повторно ја убедуваше јавноста дека

Меркел по серијата тресења, седната ги слушаше химните

Меркел по серијата тресења, седната ги слушаше химните

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека знае дека мора да се грижи за своето здравје. Тоа го искоментира откако за време на интонирањето на националните химни за време на приемот на данската премиерка Мете Фредериксен во Берлин, двете останаа да седат. Во изминатиот период во три наврати, таа видно се тресеше за време на официјални настани

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

Молчењето е злато: Меркел не кажува зошто се тресе!

Молчењето е злато: Меркел не кажува зошто се тресе!

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање – одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Германската канцеларка Ангела Меркел седна на церемонијата за добредојде на премиерката на Данска во четвртокот, еден ден откако таа беше забележана како се тресе додека го пречекуваше премиерот на Финска. Данската премиерка Мете Фредериксен седеше до Меркел на пречекот со воени почести во Берлин пред двете жени да замината во канцеларијата на канцеларката

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Германската канцеларка Ангела Меркел, која за помалку од еден месец трипати се тресеше на јавна сцена, изјави во јавноста дека сè е во ред со нејзиното здравје. „Добро сум, нема потреба за никава грижа“, изјавила Меркел, која за недела дена ќе наполни 65 години. По првите две незгоди, Меркел била забележана како се тресе за време на приемот на финскиот

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Германската канцеларка Ангела Меркел седна на церемонијата за добредојде на премиерката на Данска во четвртокот, еден ден откако таа беше забележана како се тресе додека го пречекуваше премиерот на Финска. Данската премиерка Мете Фредериксен седеше до Меркел на пречекот со воени почести во Берлин пред двете жени да замината во канцеларијата на канцеларката

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Германската канцеларка Ангела Меркел која за помалку од еден месец, три пати се тресеше на јавна сцена, изјави во јавноста дека сè е во ред со нејзиното здравје. „Добро сум, нема потреба за никава грижа“, изјавила Меркел, која за недела дена ќе наполни 65 години. По првите две незгоди, Меркел била забележана како се тресе за време на приемот на финскиот