притисни ентер »

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци
Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Екипата на Телеграф денеска ја посети трамвајската станица во Виена, каде наводно е снмено споменатото видео. Во Виена веќе на големо се зборува за мала Данка од Србија која наводно во овој град била видена во придружба на две Романки. Еден човек родум од Виена за Телеграф изјавил дека има три главни трамвајски линии. „Многу Романци живеат во делот

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Екипата на Телеграф денеска ја посети трамвајската станица во Виена, каде наводно е снмено споменатото видео. Во Виена веќе на големо се зборува за мала Данка од Србија која наводно во овој град била видена во придружба на две Романки. Еден човек родум од Виена за Телеграф изјавил дека има три главни трамвајски линии. „Многу Романци живеат во делот

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Во близина на станицата во Виена, каде што наводно е видена Данка, живеат голем број Романци

Екипата на Телеграф денеска ја посети трамвајската станица во Виена, каде наводно е снмено споменатото видео. Во Виена веќе на големо се зборува за мала Данка од Србија која наводно во овој град била видена во придружба на две Романки. Еден човек родум од Виена за Телеграф изјавил дека има три главни трамвајски линии. „Многу Романци живеат во делот

Австриската полиција се огласи за девојчето од снимката кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи за девојчето од снимката кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи по повод видео на кое се гледа девојче кое личи на исчезнатата Данка (2) од Србија. Да потсетиме, помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која и се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“,

Сите се осомничени во случајот со исчезнувањето на двегодишната Данка Илиќ, наведуваат од полициската истрага

Сите се осомничени во случајот со исчезнувањето на двегодишната Данка Илиќ, наведуваат од полициската истрага

Истрагата за исчезнувањето на двегодишната Данка Илиќ е динамична, обемна и во неа се проверуваат сите можни факти и лица, изјави полицискиот мајор Бојана Отовиќ Пјановиќ. Таа додаде дека сите се осомничени, но дека не сака да лицитира со имиња, јави дописникот на МИА од Белград. Потрагата по двегодишната Данка Илиќ, која исчезна минатиот вторник во

Австриската полиција се огласи за снимката од девојчето кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи за снимката од девојчето кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи за видеото на кое се гледа девојче кое личи на исчезнатата Данка. Помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која и се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“, изјави денеска за Клајн Цајтунг

Австриската полиција се огласи за снимката од девојчето кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи за снимката од девојчето кое наликува на исчезнатата Данка

Австриската полиција се огласи за видеото на кое се гледа девојче кое личи на исчезнатата Данка. Помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која и се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“, изјави денеска за Клајн Цајтунг

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Да потсетиме, помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која ѝ се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија, објави Индекс. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“, изјави денеска за Клајн Цајтунг портпаролот на виенската полиција Маркус Дитрих. Тој рече дека австриската

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Да потсетиме, помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која ѝ се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија, објави Индекс. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“, изјави денеска за Клајн Цајтунг портпаролот на виенската полиција Маркус Дитрих. Тој рече дека австриската

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Се огласи австриската полиција за снимката на девојче, кое личи на Данка

Да потсетиме, помина повеќе од една недела од исчезнувањето на малата Данка, на која ѝ се губи секаква трага во Бањско поле, на истокот на централна Србија, објави Индекс. „Не можеме со 100% сигурност да кажеме дали исчезнатото девојче е на видеото“, изјави денеска за Клајн Цајтунг портпаролот на виенската полиција Маркус Дитрих. Тој рече дека австриската