притисни ентер »

Напиток за подмладување
Напиток за подмладување

Напиток за подмладување

Овој рецепт за „антиејџ“ фрапе полно со незаменливи антиоксиданси е одличен оброк против стареење. За неговата подготовка ви е потребна една минута, а една чаша од ова фрапе ќе ги разубеди сите оние кои мислат дека за хранлив оброк е потребна преполна чинија со храна во спротивното. Потребни состојки: шолја суви сливи 3/4 шолја свежи или замрзнати

Напиток за подмладување, се приготвува за една минута!

Напиток за подмладување, се приготвува за една минута!

Овој рецепт за „антиејџ“ фрапе полно со незаменливи антиоксиданси е одличен оброк против стареење. За неговата подготовка ви е потребна една минута, а една чаша од ова фрапе ќе ги разубеди сите оние кои мислат дека за хранлив оброк е потребна преполна чинија со храна во спротивното. Потребни состојки: шолја суви сливи 3/4 шолја свежи или замрзнати

Напиток за подмладување, се приготвува за една минута!

Напиток за подмладување, се приготвува за една минута!

Напиток за подмладување, се приготвува за една минута! Овој рецепт за „антиејџ“ фрапе полно со незаменливи антиоксиданси е одличен оброк против стареење. За неговата подготовка ви е потребна една минута, а една чаша од ова фрапе ќе ги разубеди сите оние кои мислат дека за хранлив оброк е потребна преполна чинија со храна во спротивното. Потребни состојки: