притисни ентер »

Познат готвач почина од коронавирусот: Последното селфи го направи во болницата
Познат готвач почина од коронавирусот: Последното селфи го направи во болницата

Познат готвач почина од коронавирусот: Последното селфи го направи во болницата

Познатиот готвач Флојд Кардоз (60) почина од последиците од коронавирусот. Со тага ви соопштуваме дека почина шеф Флојд Кадроз“, објавија од Hunger Inc. Hospitality, каде што работеше Кардоз. Флојд дознал дека е позитивен на КОВИД-19 на 18 март, а во болницата бил примен ден порано, на 17 март. Симптомите почнал да ги чувствува по враќањето од Индија,

Познатиот готвач Флојд Кардоз ја загуби битката со коронавирусот, последната фотографија ја објави од болница

Познатиот готвач Флојд Кардоз ја загуби битката со коронавирусот, последната фотографија ја објави од болница

Познатиот ТВ-готвач Флојд Кардоз (60) почина од последици од коронавирусот. „Со голема тага ви јавуваме дека почина шеф Флојд Кардоз“, објавиле од „Hunger Inc. Hospitality“, каде што работел овој популарен готвач. Флојд дознал дека е позитивен на коронавирус на 18 март, а во болницата бил примен ден порано, на 17 март. Симптомите почнал да ги чувствува

Познат готвач почина од коронавирусот, снимал серијал за Нетфликс па се разболел

Познат готвач почина од коронавирусот, снимал серијал за Нетфликс па се разболел

Познатиот готвач Флојд Кардоз почина од последиците од коронавирусот. „Со тага ве известуваме дека почита шеф Флојд Кардоз“, објавија од Hunger Inc. Hospitality каде Кардоз работел. Флојд дознал дека е позитивен на коронавирусот на 18 март, а во болница бил примен еден ден порано, 17 март. Симптомите започнал да ги чувствува откако се вратил од Индија

Од коронавирусот почина познатиот готвач Флојд Кардоз

Од коронавирусот почина познатиот готвач Флојд Кардоз

Познатиот готвач Флојд Кардоз почина од последиците од коронавирусот. „Со тага ве известуваме дека почита шеф Флојд Кардоз“, објавија од Hunger Inc. Hospitality каде Кардоз работел. Флојд дознал дека е позитивен на коронавирусот на 18 март, а во болница бил примен еден ден порано, 17 март. Симптомите започнал да ги чувствува откако се вратил од Индија

Почина популарниот ТВ готвач, последица – коронавирусот...

Почина популарниот ТВ готвач, последица – коронавирусот...

Популарниот готвач Флојд Кардоз (60) починал како последица на опасниот вирус – коронавирусот. „Со голема тага ве известуваме дека почина шеф Флојд Кардоз“ – објавиле од „Hunger Inc. Hospitality“ каде што овој популарен готвач работел. Тие известиле дека Флојд знаел дека е позитивен на коронавирусот од 18-ти март, а во болница бил примен еден ден претходно,

Почина познатиот ТВ готвач како последица на коронавирус

Почина познатиот ТВ готвач како последица на коронавирус

фото: Шутерсток Познатиот готвач Флојд Кардоз почина како последица од коронавирус. „Со тага ви соопштуваме дека почина шефот Флојд Кардоз“ пишува на „Hunger Inc. Hospitality”, каде што работеше готвачот. Флојд дозна дека е заразен од коронавирус на 18 март, а во болница беше примен еден ден пред тоа, односно 17 март. Симптомите почнал да ги чувствува