притисни ентер »

О.Аеродром: Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче
О.Аеродром: Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

О.Аеродром: Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Станува збор за сообраќајни решенија што имаат цел да ја зголемат безбедноста на пешаците, со што ќе се ослободи простор за нивно непречено и безбедно движење по тротоарите, кои многу често се узурпираат од непрописно паркираните возила. Заштитни столпчиња досега се поставени на тротоарите што се во непосредна близина на трговскиот центар во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Општина Аеродром деновиве поставува заштитни столпчиња и огради на различни локации во населбата Лисиче каде што редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Станува збор за сообраќајни решенија што имаат цел да ја зголемат безбедноста на пешаците, со што ќе се ослободи простор за нивно непречено и безбедно движење по тротоарите, кои многу

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Општина Аеродром деновиве поставува заштитни столпчиња и огради на различни локации во населбата Лисиче каде што редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Станува збор за сообраќајни решенија што имаат цел да ја зголемат безбедноста на пешаците, со што ќе се ослободи простор за нивно непречено и безбедно движење по тротоарите, кои многу

Поставени заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Поставени заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради се поставуваат на различни локации во населбата Лисиче, каде, како што информираат од Општина Аеродром, редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Вакви сообраќајни решенија досега се поставени на тротоарите што се во непосредна близина на трговскиот центар во Лисиче, пред влезот и по должина на тротоарот покрај

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Општина Аеродром деновиве поставува заштитни столпчиња и огради на различни локации во населбата Лисиче каде што редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Станува збор за сообраќајни решенија што имаат цел да ја зголемат безбедноста на пешаците, со што ќе се ослободи простор за нивно непречено и безбедно движење по тротоарите, кои многу

Заштитни столпчиња и огради за безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради за безбедност на пешаците во Лисиче

Општина Аеродром деновиве поставува заштитни столпчиња и огради на различни локации во населбата Лисиче каде што редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Станува збор за сообраќајни решенија што имаат цел да ја зголемат безбедноста на пешаците, со што ќе се ослободи простор за нивно непречено и безбедно движење по тротоарите, кои многу

Поставени заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Поставени заштитни столпчиња и огради за поголема безбедност на пешаците во Лисиче

Заштитни столпчиња и огради се поставуваат на различни локации во населбата Лисиче, каде, како што информираат од Општина Аеродром, редовно има поголема фреквенцијата на пешаци и возила. Скопје, 6 април 2021 (МИА) – Заштитни столпчиња и огради се поставуваат на различни локации во населбата Лисиче, каде, како што информираат од Општина Аеродром, редовно