притисни ентер »

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари
Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот „Училиштето – место за натпревар во знаење. Ви

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Шилегов ги награди најдобрите средношколци

Шилегов ги награди најдобрите средношколци

Градоначалникот Шилегов денеска во Салата на Советот на Град Скопје, им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите учениците на скопските регионални натпревари. – Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја има таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Софија Гешоска со награди ја докажува љубовта кон македонскиот јазик

Софија Гешоска со награди ја докажува љубовта кон македонскиот јазик

Софија со наставничката Билјана Јагуриноска Деветтоодделенката Софија Гешоска од ОУ „Гоце Делчев“ од Прилеп одлично го владее македонскиот јазик. Потврда за тоа е втората награда што ја освои деновиве на Државниот натпревар по македонски јазик и литература. Задоволна е и среќна, горда што го постигнала овој одличен резултат, а нејзината наставничка

„Т’га за југ“ прозвучи на македонски, албански и на турски јазик

„Т’га за југ“ прозвучи на македонски, албански и на турски јазик

Фото: Емил Јовановиќ ОУ „Браќа Миладиновци“ во Струга одбележа 45 години постоење Годинава нашите ученици, со помош на своите ментори, освоија многу први места на регионални и на државни натпревари во повеќе области и се надевам дека и во иднина мултиетничноста во нашата установа ќе дава одлични резултати, вели директорката на училиштето, Лаура Шате