притисни ентер »

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза
Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Марк Хопус, басистот и пејач на бендот „Блинк-182“, се огласи на својот интернет-простор и на своите следачи им ја потврди добрата вест дека е излекуван од ракот на крвта. „Многу сум благодарен денес. КТ-скенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа што сум тука. Ве сакам сите!”, напиша тој до фотографија од неговото последно земање

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Музичарот Марк Хопус, басист и пејач на бендот „Блинк 182“, преку социјалните мрежи откри дека го победил ракот во четвртиот стадиум. Тој вели дека и една година по последниот преглед, резултатите се добри и ракот не се вратил. „Денеска сум многу благодарен. Cкенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа што сум тука. Ве сакам сите,“

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Музичарот Марк Хопус, басист и пејач на бендот „Блинк 182“, преку социјалните мрежи откри дека го победил ракот во четвртиот стадиум. Тој вели дека и една година по последниот преглед, резултатите се добри и ракот не се вратил. „Денеска сум многу благодарен. Cкенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа … Continue reading Марк Хопус

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Музичарот Марк Хопус, басист и пејач на бендот „Блинк 182“, преку социјалните мрежи откри дека го победил ракот во четвртиот стадиум. Тој вели дека и една година по последниот преглед, резултатите се добри и ракот не се вратил. „Денеска сум многу благодарен. Cкенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа што сум тука. Ве сакам сите,“

„Благодарен сум за секој ден“: Басистот на „Blink-182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

„Благодарен сум за секој ден“: Басистот на „Blink-182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

„Благодарен сум за секој ден“: Басистот на „Blink-182“ го победи ракот во четвртиот стадиум Р.М. Пред 4 минути Фото: Принтскрин / Инстаграм Музичарот Марк Хопус , басист и пејач на бендот „Blink-182“, се огласи на социјалните мрежи и сподели прекрасна вест за своето здравје со своите следбеници. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber View this

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Марк Хопус, басистот и пејач на бендот „Блинк-182“, се огласи на својот интернет-простор и на своите следачи им ја потврди добрата вест дека е излекуван од ракот на крвта. „Многу сум благодарен денес. КТ-скенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа што сум тука. Ве сакам сите!”, напиша тој до фотографија од неговото последно земање

Светски познатиот пејач едвај чекаше да ја сподели веста со фановите – се излекувал од рак во четврта фаза

Светски познатиот пејач едвај чекаше да ја сподели веста со фановите – се излекувал од рак во четврта фаза

Светски познатиот пејач едвај чекаше да ја сподели веста со фановите – се излекувал од рак во четврта фаза (ФОТО) Марк Хопус, басистот и пејач на бендот „Блинк-182“, се огласи на својот интернет-простор и на своите следачи им ја потврди добрата вест дека е излекуван од ракот на крвта. „Многу сум благодарен денес. КТ-скенот е чист и немам рак. Благодарен

Познатиот музичар сподели убави вести: Го победи ракот во четвртиот стадиум!

Познатиот музичар сподели убави вести: Го победи ракот во четвртиот стадиум!

Музичарот Марк Хоупс , басист и пејач во бендот „ Blink-182 “ се огласи на социјалните мрежи и сподели со следбениците прекрасни вести за својата здраствена состојба. „Многу сум благодарен денес. ЦТ снимката е чиста и немам рак. Благодарен сум на секој ден и зошто сум тука. Ве сакам сите – порачал со фотографија на која му вадат крв. Да потсетиме,

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Пејачот Марк Хопус потврди дека е излечен од рак во четврта фаза

Марк Хопус, басистот и пејач на бендот „Блинк-182“, се огласи на својот интернет-простор и на своите следачи им ја потврди добрата вест дека е излекуван од ракот на крвта. „Многу сум благодарен денес. КТ-скенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа што сум тука. Ве сакам сите!”, напиша тој до фотографија од неговото последно земање