притисни ентер »

Доколку правилно го практикувате, безделничењето е добро за вашиот мозок
Доколку правилно го практикувате, безделничењето е добро за вашиот мозок

Доколку правилно го практикувате, безделничењето е добро за вашиот мозок

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно. –

Психолог Крис Бејли: Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Психолог Крис Бејли: Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пример, многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван” од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето” е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно. –

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно. – Помислете

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно. –

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно

Кога еден човек не се занимава со хоби или спорт многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некаков неспокој. Честопати се поставува прашањето – зошто губиме време за неважни работи без да направиме нешто полезно? Сепак, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно. Помислете си –

Психолог Крис Бејли: Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Психолог Крис Бејли: Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пример, многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“ е полезно за мозокот, но само ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме нешто полезно? Всушност, според нови научни сознанија, „безделничењето“

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Безделничењето е корисно за мозокот, ако го практикувате правилно

Кога сте ги имале најплодните идеи? Веројатно, кога не сте сосредоточени на ништо конкретно... Лос Анџелес, 1 6 септември 2020 (МИА) – Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува прашањето – како така губиме време за дребулии, без да направиме