притисни ентер »

8 најголеми разлики помеѓу сексот со и без љубов
8 најголеми разлики помеѓу сексот со и без љубов

8 најголеми разлики помеѓу сексот со и без љубов

Повеќе не е некоја голема тајна дека љубовта и сексот нужно припаѓаат заедно. Без оглед што мислиме за тоа, треба да бидеме свесни за разликите. Токму затоа, ви ги претставуваме 8-те најголеми разлики помеѓу сексот со и сексот без љубов: 1. По “чистиот” секс, само ќе ја земете облеката и ќе си заминете, но кога имате секс кој вклучува и љубов, ќе останете