притисни ентер »

Шестата генерација на Corsa со електрична верзија
Шестата генерација на Corsa со електрична верзија

Шестата генерација на Corsa со електрична верзија

Opel годинава ќе ја претстави шестата генерација на Corsa која доаѓа со најдобрите технологии Opel Corsa IntelliLux LED matrix light 6 generacija Од 1982 година до денес Corsa е продадена во повеќе од 13,5 милиони примероци. Револуцијата во осветлувањето на оваа генерација на Corsa ја дава IntelliLux LED® matrix технологија која представува адаптивен

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

Opel годинава ќе ја претстави шестата генерација на Corsa. Започнувајќи со првиот модел во 1982 година, Corsa досега е продадена во повеќе од 13,5 милиони примероци. Следната генерација ќе донесе револуција во осветлување на мали автомобили: повеќекратно наградуваната IntelliLux LED® matrix технологија на осветлување. Новоразвиената Corsa ќе го прикаже

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

Револуционерно: следниот мал автомобил на Opel ќе биде со IntelliLux LED® matrix светла Адаптивно: Пионерската технологија за осветлување без отсјај како kaj Astra и Insignia Пријател на околината: Шестата генерација на Corsa со електрична верзија со батерија Достапни: Opel ја нуди најдобрата технологија за секого веќе од 1899 година Риселсхајм. Opel

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

Следна генерација на Opel Corsa ги носи најдобрите технологии во малите автомобили

• Револуционерно: следниот мал автомобил на Opel ќе биде со IntelliLux LED® matrix светла • Адаптивно: Пионерската технологија за осветлување без отсјај како kaj Astra и Insignia • Пријател на околината: Шестата генерација на Corsa со електрична верзија со батерија • Достапни: Opel ја нуди најдобрата технологија за секого  веќе од 1899 година Opel