притисни ентер »

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата
Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Тоа вклучува нови инструменти за сите установи каде се вршат хирушки интервенции, според најсовремени европски стандарди Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче најавува европски стандарди на полето на стерилизацијата со новиот тендер

Филипче најавува европски стандарди на полето на стерилизацијата со новиот тендер

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Хируршките сали ќе се стерилизираат по европски стандарди

Филипче: Хируршките сали ќе се стерилизираат по европски стандарди

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Хируршките сали ќе се стерилизираат по европски стандарди

Филипче: Хируршките сали ќе се стерилизираат по европски стандарди

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Филипче: Ќе имплементираме европски стандарди на полето на стерилизацијата

Здравствена заштита од болнички инфекции, унапредување на системот за стерилизација и намалување на ризикот од пост-оперативни инфекции ќе овозможи јавното-приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати, што е економски модел за долгорочно инвестирање во здравствениот систем. Тоа вклучува нови инструменти за

МЗ: ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести за јавната набавка за воспоставување на ЈПП за интегрирано менаџирање

МЗ: ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести за јавната набавка за воспоставување на ЈПП за интегрирано менаџирање

Министерството за здравство реагира до политичката партија ВМРО-ДПМНЕ за прес-конференцијата во која, како што велат од таму, се изнесени бројни невистини и лаги за јавната набавка за воспоставување на јавно приватно партнерство за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати. „Имено, идното јавно приватно партнерство за интегрирано