притисни ентер »

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. – Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста – потврди

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прв смртен случај од „глувчја треска“ во Албанија

Прв смртен случај од „глувчја треска“ во Албанија

Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. – Во нашата клиника годинава се хоспитализирани

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прва жртва од „глувчја треска” во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска” во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска”. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска”. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Прва жртва од „глувчја треска“ во Албанија

Во Албанија регистриран е прв смртен случај како последица на болеста „глувчја треска“. Според Началникот на Инфективната клиника во Тирана, Најада Чомо станува збор за 32-годишен жител на Ерсек. -Во нашата клиника годинава се хоспитализирани две лица заболени од ХВБС, односно „глувчја треска“. За жал еден од нив не успеа да ја победи болеста, потврди