притисни ентер »

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар
Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Сопственикот на Реал Мадрид, Флорентино Перез побарал позајмица од неколку банки во Шпанија за да може да го финансира трансферот на Нејмар од ПСЖ во Реал и да може да му даде раскошна плата, пишува каталонски „Спорт“. Според информациите на весникот, Перез тоа го сторил за да влезе во завршната фаза од преговорите со финансиска поткрепа. Освен трампа

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара Пари Сен-Жермен. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони евра. Бразилецот

Перез земал кредит за да го купи Неимар

Перез земал кредит за да го купи Неимар

Претседателот на Реал (М), Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Неимар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара ПСЖ. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Неимар за 200 милиони евра. Бразилецот во ПСЖ дојде

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара Пари Сен-Жермен. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони евра. Бразилецот

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Сопственикот на Реал Мадрид, Флорентино Перез побарал позајмица од неколку банки во Шпанија за да може да го финансира трансферот на Нејмар од ПСЖ во Реал и да може да му даде раскошна плата, пишува каталонски „Спорт“. Според информациите на весникот, Перез тоа го сторил за да влезе во завршната фаза од преговорите со финансиска поткрепа. Освен трампа

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Перез зема позајмица од банка за да го купи Нејмар

Сопственикот на Реал Мадрид, Флорентино Перез побарал позајмица од неколку банки во Шпанија за да може да го финансира трансферот на Нејмар од ПСЖ во Реал и да може да му даде раскошна плата, пишува каталонски „Спорт“. Според информациите на весникот, Перез тоа го сторил за да влезе во завршната фаза од преговорите со финансиска поткрепа. Освен трампа

Реал Мадрид: Перез подигнал кредит за да го купи Нејмар

Реал Мадрид: Перез подигнал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара Пари Сен-Жермен. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони евра. Бразилецот

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.” На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб” бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара ПСЖ. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Перез земал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара Пари Сен-Жермен. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони евра. Бразилецот

Реал Мадрид: Перез подигнал кредит за да го купи Нејмар

Реал Мадрид: Перез подигнал кредит за да го купи Нејмар

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез подигнал крдит за да го плати трансферот на Нејмар, пренесува „Спорт ес.“ На овој чекор се решил првиот човек на „кралскиот клуб“ бидејќи не бил во можност да ја плати целата сума што ја бара Пари Сен-Жермен. Од порано се шпекулира дека ПСЖ е подготвен да се раздели со Нејмар за 200 милиони евра. Бразилецот