притисни ентер »

Филип Панчевски се приклучи кон водечката група шахисти на Отвореното првенство
Филип Панчевски се приклучи кон водечката група шахисти на Отвореното првенство

Филип Панчевски се приклучи кон водечката група шахисти на Отвореното првенство

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2.432) над ФМ Љубомир Илиќ (2.051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

ШАХ: Неизвесноста продолжува – ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

ШАХ: Неизвесноста продолжува – ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли, пет меча завршија со поделба на поенот. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Неизвесноста продолжува: ИМ Панчевски се приклучи кон водечката група

Во петтото коло од Отвореното првенство на Македонија во шах продолжува неизвесноста во борбата за врвот, откако на првите 10 табли дури пет меча завршија со реми. Може да се истакне победата на ИМ Филип Панчевски (2432) над ФМ Љубомир Илиќ (2051), со која играчот на ШК Алкалоид стигна до 4 бода и фати приклучок кон водечката група, која сега е уште