притисни ентер »

Девојките лудуваат по братучедот на Хари и Вилијам
Девојките лудуваат по братучедот на Хари и Вилијам

Девојките лудуваат по братучедот на Хари и Вилијам

Внукот на кралицата Елизабета од нејзината Маргарет е новиот заводник во кралското семејство. Артур има 19 години и девојките лудуваат по него. Целосното име му е Артур Роберт Чато и е син на Сара Чато и Даниел. Артур е втор братучед на принцовите Вилјам и Хари. Тој постојано објавува фотографии на социјалните мрежи и го става во преден план своето

По принцот Хари, Артур Чато ја презеде титулата на најпосакуваниот кралски ерген

По принцот Хари, Артур Чато ја презеде титулата на најпосакуваниот кралски ерген

Бидејќи принцот Хари и принцот Вилијам на британскиот трон остануваат уште неколку неженети ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато. Внукот на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. Артур е роднина од второ колено

После принцот Хари, сега тој е најпосакуван кралски ерген

После принцот Хари, сега тој е најпосакуван кралски ерген

Додека да се ожени принцот Хари, беше најпосакуван ерген... Хари и Вилијам се веќе одамна зафатени, па така на британскиот трон останаа уште неколку ергени. Еден од нив е младиот Артур Чато, внукот на британската принцеза Маргарет, сестрата на кралицата Елизабета, по што е нетипичен член на монархијата.

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

Имајќи предвид дека и принцот Хари се ожени, на британскиот трон останаа уште неколку ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато, внук на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. Иако јавноста не го знае многу, 19-годишниот

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

Имајќи предвид дека и принцот Хари се ожени, на британскиот трон останаа уште неколку ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато, внук на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. View this post on Instagram Trekking

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

Имајќи предвид дека и принцот Хари се ожени, на британскиот трон останаа уште неколку ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато, внук на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. View this post on Instagram Trekking

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

Имајќи предвид дека и принцот Хари се ожени, на британскиот трон останаа уште неколку ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато, внук на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. View this post on Instagram Trekking

Жените ширум светот лудуваат по него: Тој е најпосакуваниот кралски ерген

Жените ширум светот лудуваат по него: Тој е најпосакуваниот кралски ерген

Жените ширум светот лудуваат по него: Тој е најпосакуваниот кралски ерген Со оглед на тоа дека принцовите Хари и Вилијам одамна се зафатени, на британскиот трон останале уште само неколку посакувани ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато. Внукот на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета, по многу работи е нетипичен член на

По принцот Хари, тој ја преземал титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, тој ја преземал титулата најпосакуван кралски ерген

Со оглед на тоа дека принцовите Хари и Вилијам одамна се зафатени, на британскиот трон останале уште само неколку посакувани ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато. Внукот на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета, по многу работи е нетипичен член на монархијата. Целосното име му е Артур Роберт Натаниел Чато, постар син е

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

По принцот Хари, Артур ја презеде титулата најпосакуван кралски ерген

Имајќи предвид дека и принцот Хари се ожени, на британскиот трон останаа уште неколку ергени, а еден од нив е младиот Артур Чато, внук на британската принцеза Маргарет, сестра на кралицата Елизабета. Артур Роберт Натанијел Чато е постариот син на леди Сара Чато и Даниел Чато и е 25. во редот за британската круна. Иако јавноста не го знае многу, 19-годишниот