притисни ентер »

Mini го извади од печат новото издание на Mini Insider
Mini го извади од печат новото издание на Mini Insider

Mini го извади од печат новото издание на Mini Insider

Во салоните на Mini деновиве пристигаат примероците од новото издание на Mini Insider, магазин што е посветен на марката и на посебниот лајфстајл што таа го посредува. Магазинот е отпечатен во 100.000 примероци, се дистрибуира ширум светот и достапен е на 20 јазици. Кусо пред крајот на јули излезе од печат првото издание на новиот магазин Mini Insider