притисни ентер »

Amazon го открива датумот на објава и цената на Huawei Nova 9 во Европа
Amazon го открива датумот на објава и цената на Huawei Nova 9 во Европа

Amazon го открива датумот на објава и цената на Huawei Nova 9 во Европа

Huawei Nova 9 и Nova 8i се најавени за пазарот во Европа, а Nova 8i е претходно забележан на листинг во Германија. Сега се појави и листинг за Nova 9 моделот. Amazon го наведува Huawei Nova 9, а телефонот се очекува во Европа од 21. октомври. На Amazon, верзијата со 8GB RAM и 128GB простор за складирање ќе се продава по цена од 499 евра. Претходните

Amazon го открива датумот на објава и цената на Huawei Nova 9 во Европа

Amazon го открива датумот на објава и цената на Huawei Nova 9 во Европа

Huawei Nova 9 и Nova 8i се најавени за пазарот во Европа, а Nova 8i е претходно забележан на листинг во Германија. Сега се појави и листинг за Nova 9 моделот. Amazon го наведува Huawei Nova 9, а телефонот се очекува во Европа од 21. октомври. На Amazon, верзијата со 8GB RAM и 128GB простор за складирање ќе се продава по цена од 499 евра. Претходните

Познато е кога ќе излезе новиот телефон Huawei и колку ќе чини

Познато е кога ќе излезе новиот телефон Huawei и колку ќе чини

Амазон откри кога Huawei Nova 9 ќе биде пуштен во Европа и колку ќе чини. Знаевме дека Nova 8i и Nova 9 ќе бидат објавени наскоро во Европа и сега Амазон ни откри кога ќе пристигнат и која ќе биде нивната цена. Nova 9 ќе биде објавен на 21 октомври во Европа. Моделот со 8GB RAM и 128GB простор ќе чини 499 евра. Huawei Nova 9 ќе има 6.57-инчен 120Hz

Познато кога ќе биде претставен новиот смартфон на Huawei

Познато кога ќе биде претставен новиот смартфон на Huawei

Amazon откри кога во Европа ќе биде претставен Huawei Nova 9 и колку ќе чини. Веќе беше познато дека Nova 8i и Nova 9 наскоро ќе излезат во Европа и сега е откриено и колку ќе чинат. Nova 9 излегува на 21 октомври во Европа. Моделот со 8 GB RAM и 128 GB меморија ќе чини 499 евра. Huawei Nova 9 ќе има 6,57-инчен 120 Hz OLED дисплеј, Snapdragon 778G