притисни ентер »

Гоца Тржан откри како заработувала пред да стане пејачка
Гоца Тржан откри како заработувала пред да стане пејачка

Гоца Тржан откри како заработувала пред да стане пејачка

Гоца Тржан неодамна откри дека на 18-годишна возраст работела како продавачка на сладолед за да заработи џепарлак. За време на летниот распуст во 1992 година одлучив да заработам некој денар, па преку младинската задруга побарав работа. Мотив ми беа голем број неисполнети желби и сметав дека е најдобро сама да заработам за сите неопходни дреболии.

Еве што работела Гоца Тржан пред да стане позната

Еве што работела Гоца Тржан пред да стане позната

Во младоста, пред нејзината успешна музичка кариера, пејачката Гоца Тржан заработувала од продажба на сладолед. За да има за џепарлак, Гоца работела како продавачка на сладолед на 18 години, пренесува „Курир старс“. Таа на тој период и денес се сеќава. „ На летен распуст во 1992 година, решив да заработам пари, затоа отидов да работам преку младинската

Еве што работела Гоца Тржан пред да стане позната

Еве што работела Гоца Тржан пред да стане позната

Во младоста, пред нејзината успешна музичка кариера, пејачката Гоца Тржан заработувала од продажба на сладолед. За да има за џепарлак, Гоца работела како продавачка на сладолед на 18 години, пренесува „Курир старс“. Таа на тој период и денес се сеќава. „ На летен распуст во 1992 година, решив да заработам пари, затоа отидов да работам преку младинската

Гоца Тржан пред популарноста била продавачка на сладолед

Гоца Тржан пред популарноста била продавачка на сладолед

Гоца Тржан пред популарноста била продавачка на сладолед Во младоста, пред нејзината успешна музичка кариера, пејачката Гоца Тржан заработувала од продажба на сладолед. За да има за џепарлак, Гоца работела како продавачка на сладолед на 18 години, пренесува „Курир старс“. Таа на тој период и денес се сеќава. – На летен распуст во 1992 година, решив

Гоца Тржан пред популарноста била продавачка на сладолед

Гоца Тржан пред популарноста била продавачка на сладолед

фото:гоца тржан/инстаграм Во младоста, пред нејзината успешна музичка кариера, пејачката Гоца Тржан заработувала од продажба на сладолед. За да има за џепарлак, Гоца работела како продавачка на сладолед на 18 години, пренесува „Курир старс“. Таа на тој период и денес се сеќава. фото:гоца тржан/инстаграм – На летен распуст во 1992 година, решив да заработам