притисни ентер »

Романтот „Единствено сеќавање на Флора Бенкс“ објавен на македонски јазик
Романтот „Единствено сеќавање на Флора Бенкс“ објавен на македонски јазик

Романтот „Единствено сеќавање на Флора Бенкс“ објавен на македонски јазик

Романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар е објавен на македонски јазик во издание на „Бата прес“. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската унија и Министерството за култура, во рамките на проектот „Креативна Европа“. Уредник на изданието е Ненад Баткоски. Станува

“Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

“Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура во рамки на проектот „Креативна Европа“. „Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура во рамки на проектот „Креативна Европа“. – Станува збор за бестселер за млади, психолошки трилер, кој

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура во рамки на проектот „Креативна Европа“. Скопје, 26 март 2020 (МИА) – „Бата прес“ на македонски јазик

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура во рамки на проектот „Креативна Европа“. – Станува збор за бестселер за млади, психолошки трилер, кој

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

– „Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура во рамки на проектот „Креативна Европа“. – Станува збор за бестселер за млади, психолошки трилер, кој