притисни ентер »

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Истражител од ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Истражител од ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Висок функционер на ФБИ обвинет дека работел за Хилари Клинтон против Трамп

САД: Висок функционер на ФБИ обвинет дека работел за Хилари Клинтон против Трамп

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за подоцна да биде утврдено дека со

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Вашингтон, 12 јули 2018 (МИА) - Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања. Строк учествувал во иницирањето на истрага против кампањата на претседателскиот кандидат Доналд Трамп, за