притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да шири лажна еуфорија, Заев треба да му се извини на народот

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да шири лажна еуфорија, Заев треба да му се извини на народот

Зоран Заев повторно ја лаже јавноста, односно Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ како реакција на изјавата на премиерот во Брисел . Оттаму додаваат дека Република Македонија условите за членство во НАТО ги исполнила уште во 2008 година кога биле на власт. „Поради Заев,

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да шири лажна еуфорија, Заев треба да му се извини на народот

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да шири лажна еуфорија, Заев треба да му се извини на народот

Зоран Заев повторно ја лаже јавноста, односно Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, како реакција на изјавата на премиерот во Брисел. Оттаму додаваат дека условите за членство во НАТО, Република Македонија ги исполнила уште во 2008 година, кога тие биле на власт. „Заради

ВМРО-ДПМНЕ: Заев, наместо да шири лажна еуфорија, да му се извини на македонскиот народ

ВМРО-ДПМНЕ: Заев, наместо да шири лажна еуфорија, да му се извини на македонскиот народ

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагира на изјавата на премиерот Зоран Заев дадена во Брисел и вели дека тој ја лаже јавноста. „Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година. Условите за членство во НАТО Република Македонија ги исполни уште во 2008 година, кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт. Заради Заев, сега дополнителниот

ВМРО-ДПМНЕ:  Заев, наместо да шири лажна еуфорија, да му се извини на македонскиот народ

ВМРО-ДПМНЕ: Заев, наместо да шири лажна еуфорија, да му се извини на македонскиот народ

Зоран Заев повторно ја лаже јавноста. Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година. Условите за членство во НАТО Република Македонија ги исполни уште во 2008 година, кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт. Заради Заев, сега дополнителниот услов не е решавање на проблемот кој што Грција го имаше со нашето име, туку

ВМРО-ДПМНЕ: ЗОРАН ЗАЕВ ПОВТОРНО ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НЕ ДОБИ НИШТО ПОВЕЌЕ ОД ТОА ШТО ВЕЌЕ ГО ИМА ДОБИЕНО ВО 2008 ГОДИНА

ВМРО-ДПМНЕ: ЗОРАН ЗАЕВ ПОВТОРНО ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НЕ ДОБИ НИШТО ПОВЕЌЕ ОД ТОА ШТО ВЕЌЕ ГО ИМА ДОБИЕНО ВО 2008 ГОДИНА

Зоран Заев повторно ја лаже јавноста. Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година. Условите за членство во НАТО Република Македонија ги исполни уште во 2008 година, кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт. Заради Заев, сега дополнителниот услов не е решавање на проблемот кој што Грција го имаше со нашето име, туку

ВМРО-ДПМНЕ: Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година

ВМРО-ДПМНЕ: Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година

Зоран Заев повторно ја лаже јавноста. Република Македонија не доби ништо повеќе од тоа што веќе го има добиено во 2008 година. Условите за членство во НАТО Република Македонија ги исполни уште во 2008 година, кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт. Заради Заев, сега дополнителниот услов не е решавање на проблемот кој што Грција го имаше со нашето име, туку

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

Зоран Заев мора да си замине од премиерската функција. Зоран Заев веќе нема никаков кредибилитет да ја претставува Република Македонија кога не почитува ништо македонско, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ Во нивното соопштение стои дека ставот на Заев е дека на никој не му гајле како е биде новото име на државата. „Како и секогаш, Заев своите вистински

ВМРО:ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

ВМРО:ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

Зоран Заев мора да си замине од премиерската функција. Зоран Заев веќе нема никаков кредибилитет да ја претставува Република Македонија кога не почитува ништо македонско. „Кому му е гајле како ќе биде новото име на државата“. Ова е ставот на Зоран Заев искажан во интервју на Би-Би-Си. Како и секогаш, Заев своите вистински ставови ги кажува во странство,

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

Зоран Заев мора да си замине од премиерската функција. Зоран Заев веќе нема никаков кредибилитет да ја претставува Република Македонија кога не почитува ништо македонско. „Кому му е гајле како ќе биде новото име на државата“. Ова е ставот на Зоран Заев искажан во интервју на Би-Би-Си. Како и секогаш, Заев своите вистински ставови ги кажува во странство,

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев не му е грижа за името на државата Зоран Заев мора да си замине од премиерската функција. Зоран Заев веќе нема никаков кредибилитет да ја претставува Република Македонија кога не почитува ништо македонско. „Кому му е гајле како ќе биде новото име на државата“. Ова е ставот на Зоран Заев искажан во интервју на Би-Би-Си. Како и секогаш,