притисни ентер »

Хотел кој ќе ви ја претстави дивината на еден друг начин
Хотел кој ќе ви ја претстави дивината на еден друг начин

Хотел кој ќе ви ја претстави дивината на еден друг начин

Некаде во срцето на дивината, или џунглата има еден резорт кој се вика Морема, а се наоѓа во Боцвана. Сандибе Окванго е еден од најубавите резервати во Африка кој нуди невидена убавина и уживање. Направена е од дрва, и се ужива во рачно изработен намештај, од кревери до места за сдедење познати и типични за африканците. Има соби за спорт и масажа,