притисни ентер »

Џони Деп ќе се појави и во „Пиратите од Карибите 6“
Џони Деп ќе се појави и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп ќе се појави и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп ќе се појави и во „Пиратите од Карибите 6“ Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите“ – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea“, ќе почнат во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Американскиот актер Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите“ – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea“, ќе започне во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува дека проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот дел од серијалот „Пиратите од Карибите“, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот ќе почне идниот месец во Велика Британија, а работниот наслов на филмот е A Day At The Sea. Бидејќи проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено кој ќе ја преземе режисерската палка. Извршен продуцент ќе биде

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

САД – Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите“ – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea“, ќе почнат во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува дека проектот е во рана фаза и сѐ уште

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот дел од серијалот „Пиратите од Карибите“, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот ќе почне идниот месец во Велика Британија, а работниот наслов на филмот е A Day At The Sea. Бидејќи проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено кој ќе ја … Continue reading Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение

МАЛКУ МУ СЕ 240 МИЛИОНИ „ПИРАТСКИ“ ДОЛАРИ Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

МАЛКУ МУ СЕ 240 МИЛИОНИ „ПИРАТСКИ“ ДОЛАРИ Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите” – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан”. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea”, ќе почнат во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува дека проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот дел од серијалот „Пиратите од Карибите“, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот ќе почне идниот месец во Велика Британија, а работниот наслов на филмот е A Day At The Sea. Бидејќи проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено кој ќе ја преземе режисерската палка. Извршен продуцент ќе биде

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите“ – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea“, ќе почнат во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува дека проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Џони Деп и во „Пиратите од Карибите 6“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот филм од серијалот „Пиратите од Карибите“ – пет години по претходната авантура на капетанот Џек Спероу, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот со работен наслов „A Day At The Sea“, ќе почнат во февруари во Велика Британија. Исто така, се истакнува дека проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено