притисни ентер »

Семејството на убиецот од белградското училиште: Неми сме од неизлечива болка и тага
Семејството на убиецот од белградското училиште: Неми сме од неизлечива болка и тага

Семејството на убиецот од белградското училиште: Неми сме од неизлечива болка и тага

Семејството на 13-годишникот кој на 3 мај во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Белград уби 10 луѓе им изрази сочувство на семејствата на настраданите. На јавноста ѝ се обратија преку адвокат. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која неми од неизлечива болка и тага секојдневно плачеме за секое невино настрадано дете и за Драган кој со толку

Семејството на Коста Кецмановиќ изрази сочувство до семејствата на загинатите

Семејството на Коста Кецмановиќ изрази сочувство до семејствата на загинатите

Семејството на момчето К.К., кое во ОУ „Владислав Рибникар“ во Белград уби десет лица, а повреди петмина, изрази сочувство до семејствата на загинатите преку соопштение што денеска го објави адвокатската канцеларија што ги застапува. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секојдневно плачеме од неизлечива болка и тага за секое невино дете и за

За првпат се огласи семејството на Коста: „Секојдневно плачеме од неизлечлива болка“

За првпат се огласи семејството на Коста: „Секојдневно плачеме од неизлечлива болка“

М.К и В.К., таткото и мајката на 13-годишниот Коста кој уби 9 ученици и чуварот во српското училиште „Владислав Рибникар“, првпат јавно проговорија. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секој ден плачеме од неизлечива болка и тага за секое невино дете кое загина и за Драган кој со толку љубов се грижеше за децата. Длабоко и најискрено жалиме

Семејството на момчето кое го изврши масакрот во училиште во Белград изрази сочувство до семејствата на жртвите

Семејството на момчето кое го изврши масакрот во училиште во Белград изрази сочувство до семејствата на жртвите

Семејството на момчето К.К., кое во ОУ „Владислав Рибникар“ во Белград уби десет лица, а повреди петмина, изрази сочувство до семејствата на загинатите преку соопштение што денеска го објави адвокатската канцеларија што ги застапува. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секојдневно плачеме од неизлечива болка и тага за секое невино дете и за

„СЕКОЈДНЕВНО ПЛАЧЕМЕ, НЕМИ ОД НЕИЗЛЕЧИВА БОЛКА И ТАГА“ За првпат се огласи семејството на момчето убиец

„СЕКОЈДНЕВНО ПЛАЧЕМЕ, НЕМИ ОД НЕИЗЛЕЧИВА БОЛКА И ТАГА“ За првпат се огласи семејството на момчето убиец

Таткото и мајката на момчето-убиец (13) Коста Кецмановиќ осомничен дека убил 9 ученици и чувар, а потоа раниле уште шестмина, меѓу кои и наставничката во ОУ „Владислав Рибникар“, првпат јавно проговорија. – На тој 3 мај владееше вечна тишина во која секојдневно плачеме, неми од неизлечива болка и тага, за секое невино дете што загина и за Драган, кој

За првпат се огласи семејството на Коста: „Секојдневно плачеме од неизлечлива болка“

За првпат се огласи семејството на Коста: „Секојдневно плачеме од неизлечлива болка“

М.К и В.К., таткото и мајката на 13-годишниот Коста кој уби 9 ученици и чуварот во  српското училиште „Владислав Рибникар“, првпат јавно проговорија. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секој ден плачеме од неизлечива болка и тага за секое невино дете кое загина и за Драган кој со толку љубов се грижеше за децата. Длабоко и најискрено жалиме

СЕМЕЈСТВОТО КЕЦМАНОВИЌ ЈАВНО ПРОГОВОРИ: На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секој ден плачеме

СЕМЕЈСТВОТО КЕЦМАНОВИЌ ЈАВНО ПРОГОВОРИ: На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секој ден плачеме

Добивај вести на Viber Семејството на момчето кое изврши масакр во белградско училиште на 3 мај проговори јавно. М.К и В.К., таткото и мајката на 13-годишниот Коста кој уби 9 ученици и чуварот во  српското училиште „Владислав Рибникар“, првпат јавно проговорија. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секој ден плачеме од неизлечива болка и тага

Семејството на момчето кое го изврши масакрот во училиште во Белград изрази сочувство до семејствата на жртвите

Семејството на момчето кое го изврши масакрот во училиште во Белград изрази сочувство до семејствата на жртвите

Фото: принтскрин Семејството на момчето К.К., кое во ОУ „Владислав Рибникар“ во Белград уби десет лица, а повреди петмина, изрази сочувство до семејствата на загинатите преку соопштение што денеска го објави адвокатската канцеларија што ги застапува. „На тој 3 мај завладеа вечна тишина во која секојдневно плачеме од неизлечива болка и тага за секое