притисни ентер »

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!
Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Во скопски Бутел жена истепана од сопругот и свекорот!

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Семејно насилство во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Семејно насилство во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Семејна драма во скопски Бутел: Жена истепана од својот сопруг и свекор!

Семејна драма во скопски Бутел: Жена истепана од својот сопруг и свекор!

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Скопјанка била истепана од сопругот и од нејзиниот свекор

Скопјанка била истепана од сопругот и од нејзиниот свекор

МВР извести дека ноќеска во СВР Скопје, 42-годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. Текстот Скопјанка била истепана од сопругот и од нејзиниот свекор е превземен од

Семејно насилство во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Семејно насилство во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Денеска (15.05.2024) во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 – годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Семејна драма во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Семејна драма во Скопје: Жена претепана од сопругот и свекорот

Денеска во 01.00 часот во СВР Скопје, 42 - годишна жена пријавила дека во домот на подрачјето на Бутел била физички нападната од нејзиниот сопруг Ф.Ч. и од нејзиниот свекор Ј.Ч., при што сопругот употребил и тврд предмет. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.