притисни ентер »

Англиски булдог прогласен за најгрдото куче на светот
Англиски булдог прогласен за најгрдото куче на светот

Англиски булдог прогласен за најгрдото куче на светот

Англискиот булгдог За За со испружен јазик е победник на натпреварот за најгрдото куче на светот што се одржува во Калифорнија. Победата вклучува трофеј, 1.500 долари за сопственичката и гостување на дневната емисија на НБС. Деветгодишната Заза со розова каишка просто „ги засени“ своите соперници, од кои некои се и без влакна, или пак имаат мек јазик

Англиски булдог прогласен за Најгрдото Куче на Светот | Видео

Англиски булдог прогласен за Најгрдото Куче на Светот | Видео

Англискиот булгдог За За со испружен јазик е победник на натпреварот за најгрдото куче на светот што се одржува во Калифорнија. Победата вклучува трофеј, 1.500 долари за сопственичката и гостување на дневната емисија на НБС. Деветгодишната Заза со розова каишка просто „ги засени“ своите соперници, од кои некои се и без влакна, или пак имаат мек јазик