притисни ентер »

Ла Дама и Борка: За самопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки
Ла Дама и Борка: За самопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За самопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка, ја започнува општествено одговорната кампања за борба против ракот на дојката. Од денес на Светскиот ден без градник, па се до 13-ти ноември, за секој купен пар

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка, ја започнува општествено одговорната кампања за борба против ракот на дојката. Од денес на Светскиот ден без градник, па се до 13-ти ноември, за секој купен пар

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка, ја започнува општествено одговорната кампања за борба против ракот на дојката. Од денес на Светскиот ден без градник, па се до 13-ти ноември, за секој купен пар

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За спомопрегледување на рак на дојката ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка, ја започнува општествено одговорната кампања за борба против ракот на дојката. Од денес на Светскиот ден без градник, па се до 13-ти ноември, за секој купен пар

Ла Дама и Борка: За самопрегледување за рак на дојка ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За самопрегледување за рак на дојка ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки

Ла Дама и Борка: За самопрегледување за рак на дојка ви е потребно исто толку време колку и за облекување на хулахопки Комерцијален текст Пред 5 минути Фото: Промо Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка,

Ла Дама и Борка: За спомопреглед на дојка ви треба време колку и за облекување хулахопки

Ла Дама и Борка: За спомопреглед на дојка ви треба време колку и за облекување хулахопки

Самопрегледот за рак на дојката трае исто колку и облекувањето на хулахопките кај жените!, токму со ова пораката македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама, а во соработка со здружението Борка, ја започнува општествено одговорната кампања за борба против ракот на дојката. Од денес на Светскиот ден без градник, па се до 13-ти ноември, за секој купен пар

ФРЛЕТЕ ГИ ГРАДНИЦИТЕ, ОБЛЕЧЕТЕ ХУЛАХОПКИ За самопреглед на дојките ви треба исто време колку и за облекување хулахопки

ФРЛЕТЕ ГИ ГРАДНИЦИТЕ, ОБЛЕЧЕТЕ ХУЛАХОПКИ За самопреглед на дојките ви треба исто време колку и за облекување хулахопки

Веќе неколку години по ред на 13.октомври се одбележува светскиот ден без градници чија основна цел е да им се искаже поддршка на жените заболени од рак на дојките. Во суштина, цел месец октомври е месец на борба против ракот на градите. Со пораката дека самопрегледот на дојките како метод за рано откривање на рак на дојката трае исто толку колку што

„No Bra Day“ – Фрлете ги градниците, слобода за градите

„No Bra Day“ – Фрлете ги градниците, слобода за градите

Во целиот свет, жените го слават овој ден со тоа што не носат градници за да се потсетат на превентивниот преглед на градите што помага рано да се дијагностицира ракот на дојката. Денес е Светски ден без градник, а започна да се слави во 2011 година. Целта е да се подигне свеста кај девојчињата и жените за важноста на самоиспитување на градите во раното

За сапомопреглед на дојките треба исто толку време колку за облекување на хулахопки

За сапомопреглед на дојките треба исто толку време колку за облекување на хулахопки

Фактот дека самопрегледот на дојките како метод за рано откривање на рак на дојката трае исто толку колку што трае и облекувањето на хулахопките ги спои во заедничка кампања здружението „Борка“ и македонскиот бренд за хулахопки Ла Дама Самопрегледот на дојките како метод за рано откривање на рак на дојката трае исто толку колку што трае и облекувањето