притисни ентер »

Уникатни рецепти за пица
Уникатни рецепти за пица

Уникатни рецепти за пица

Пицата не мора секогаш да биде тркалезна или во форма на правоаголник. Понекогаш, со само малку труд, може да направите пица во форма на перек, ѕвезда, цвет и слично. Тестото направете го според омилениот рецепт за пица, а филот изберете го според вашиот вкус.

Уникатни рецепти за пица

Уникатни рецепти за пица

Пицата не мора да биде традиционално тркалезна, може да заземе разни форми и облици и пак да биде една, прекрасна, незаменлива – пица. Тимот на Tasty подготви видео со рецепти како да направите различни видови на пица за секакви прилики и за сечии вкусови. [embedded content] извор:курир.мк

Уникатни рецепти за пица

Уникатни рецепти за пица

ВИДЕО: Уникатни рецепти за пица Пицата не мора да биде традиционално тркалезна, може да заземе разни форми и облици и пак да биде една, прекрасна, незаменлива – пица. Тимот на Tasty подготви видео со рецепти како да направите различни видови на пица за секакви прилики и за сечии вкусови.

Уникатни рецепти за пица

Уникатни рецепти за пица

Пицата не мора да биде традиционално тркалезна, може да заземе разни форми и облици и пак да биде една, прекрасна, незаменлива – пица. Тимот на Tasty подготви видео со рецепти како да направите различни видови на пица за секакви прилики и за сечии вкусови.