притисни ентер »

Поради заштита на младите од реклами со алкохол, задолжително е внесување на возраста на Инстаграм
Поради заштита на младите од реклами со алкохол, задолжително е внесување на возраста на Инстаграм

Поради заштита на младите од реклами со алкохол, задолжително е внесување на возраста на Инстаграм

Компанијата Фејсбук соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за возраста од сите нови корисници, со цел да понуди нови мерки за безбедност за младите корисници Досега, освен во ограничени околности, Инстаграм од своите милијарда корисници бараше да се изјаснат дали имаат најмалку 13 години. Инстаграм објави дека огласувачите не

Инстаграм воведува нова занимлива карактеристика

Инстаграм воведува нова занимлива карактеристика

Компанијата Фејсбук соопшти дека нејзината апликација Инстаграм од денес ќе бара од сите нови корисници податоци за раѓање , со цел да се воведат нови безбедносни мерки за младите корисници. Досега тие бараа од своите корисници да се изјаснат дали имаат најмалку 13 години. Како што наведуваат од Инстаграм тие податоци нема да бидат видливи за другите

Instagram бара од корисниците да ја внесат годината на раѓање

Instagram бара од корисниците да ја внесат годината на раѓање

Корисниците на Instagram наскоро ќе треба да го внесат датумот на раѓање за да продолжат со користење на платформата. Претходно оваа компанија бараше само од новите корисници да потврдат дека се стари најмалку 13 години. Промените се прават за да се направи платформата побезбедна за помладите корисници. Датумот на раѓање ќе се користи за предложување

Instagram воведува нова опција

Instagram воведува нова опција

Instagram воведува нова опција Компанијата Facebook соопшти дека нејзината апликација ќе бара сите нови корисници да наведат податоци за датумот на раѓање, а ова се однесува на сите нови корисници. За да понуди поголема безбедност на корисниците кои немаат осумнаесет години, Instagram ја воведува новата опција за да спречи рекламирање на алкохол и

Од денес Инстаграм воведува нова опција

Од денес Инстаграм воведува нова опција

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за датумот на раѓање на корисниците, почнувајќи од денес, а со цел да понуди нови мерки на безбедност за младите корисници . До сега освен во ограничени околности, Инстаграм од своите многубројни корисници бараше да се изјаснат само дали имаат најмалку 13 години. Од

Од денес Инстаграм воведува нова опција

Од денес Инстаграм воведува нова опција

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за датумот на раѓање на корисниците, почнувајќи од денес, а со цел да понуди нови мерки на безбедност за младите корисници . До сега освен во ограничени околности, Инстаграм од своите многубројни корисници бараше да се изјаснат само дали имаат најмалку 13 години. Од

Инстаграм воведува промена

Инстаграм воведува промена

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за датумот на раѓање на корисниците, почнувајќи од денес, а со цел да понуди нови мерки на безбедност за младите корисници . До сега освен во ограничени околности, Инстаграм од своите многубројни корисници бараше да се изјаснат само дали имаат најмалку 13 години. Од

Инстаграм воведува нова опција

Инстаграм воведува нова опција

Компанијата Фејсбук соопшти дека нејзината апликација Инстаграм од денес ќе бара од сите нови корисници податоци за раѓање , со цел да се воведат нови безбедносни мерки за младите корисници. Досега тие бараа од своите корисници да се изјаснат дали имаат најмалку 13 години. Како што наведуваат од Инстаграм тие податоци нема да бидат видливи за другите

Во наредните недели ќе има и нова опција на Инстаграм

Во наредните недели ќе има и нова опција на Инстаграм

До сега освен во ограничени околности, Инстаграм од своите многубројни корисници бараше да се изјаснат само дали имаат најмалку 13 години. Сега компанијата „Фејсбук“ соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за датумот на раѓање на корисниците, почнувајќи од денес, а со цел да понуди нови мерки на безбедност за младите корисници

Инстаграм воведува новина од денес, во наредните недели ќе има и нова опција

Инстаграм воведува новина од денес, во наредните недели ќе има и нова опција

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека нејзината апликација Инстаграм ќе бара податоци за датумот на раѓање на корисниците, почнувајќи од денес, а со цел да понуди нови мерки на безбедност за младите корисници . До сега освен во ограничени околности, Инстаграм од своите многубројни корисници бараше да се изјаснат само дали имаат најмалку 13 години. Од