Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе…

Трпана му се дере на Трпе: – Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе. А, сега си легнувам, нозете ме болат од работа. – Предните или задните?