притисни ентер »

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак
„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

– Производителот на спортска опрема „Најк“ соопшти денеска дека го раскинал спонзорскиот договор со рускиот фудбалски прволигаш Спартак од Москва, бидејќи клубот нема да учествува во европските натпреварувања следната сезона. УЕФА неодамна донесе одлука на руските клубови да им забрани настап во европските клупски и репрезентативни натпреварувања во

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

Производителот на спортска опрема „Најк“ соопшти денеска дека го раскинал спонзорскиот договор со рускиот фудбалски прволигаш Спартак од Москва, бидејќи клубот нема да учествува во европските натпреварувања следната сезона. УЕФА неодамна донесе одлука на руските клубови да им забрани настап во европските клупски и репрезентативни натпреварувања во

„Најк” ја раскина соработката со московски Спартак

„Најк” ја раскина соработката со московски Спартак

Производителот на спортска опрема „Најк” соопшти денеска дека го раскинал спонзорскиот договор со рускиот фудбалски прволигаш Спартак од Москва, бидејќи клубот нема да учествува во европските натпреварувања следната сезона. УЕФА неодамна донесе одлука на руските клубови да им забрани настап во европските клупски и репрезентативни натпреварувања во

„НАЈК“ МУ РАСКИНА НА СПАРТАК Московскиот фудбалски клуб останува без моќниот спонзор

„НАЈК“ МУ РАСКИНА НА СПАРТАК Московскиот фудбалски клуб останува без моќниот спонзор

Производителот на спортска опрема „Најк“ соопшти денеска дека го раскинал спонзорскиот договор со рускиот фудбалски прволигаш Спартак од Москва, бидејќи клубот нема да учествува во европските натпреварувања следната сезона. УЕФА неодамна донесе одлука на руските клубови да им забрани настап во европските клупски и репрезентативни натпреварувања во

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

„Најк“ ја раскина соработката со московски Спартак

Производителот на спортска опрема „Најк“ соопшти денеска дека го раскинал спонзорскиот договор со рускиот фудбалски прволигаш Спартак од Москва, бидејќи клубот нема да учествува во европските натпреварувања следната сезона.

Најк го запре спонзорството на рускиот фудбалски клуб Спартак Москва

Најк го запре спонзорството на рускиот фудбалски клуб Спартак Москва

Американскиот гигант за спортска облека Најк ја прекина 17-годишната соработка со рускиот прволигаш Спартак Москва, откако тимот беше исклучен од европските натпреварувања за следната сезона поради неиспровоцираната инвазија на Русија врз Украина. „Најк го извести ФК Спартак за раскинувањето на спонзорскиот договор поради фактот што, во согласност