притисни ентер »

„Инстаграм“ воведува функција за обележување лажни вести
„Инстаграм“ воведува функција за обележување лажни вести

„Инстаграм“ воведува функција за обележување лажни вести

„Инстаграм“ воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, кое се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на „Инстаграм“ задолжен за тоа. Претставничката

„Инстаграм“ воведува функција за обележување лажни вести

„Инстаграм“ воведува функција за обележување лажни вести

„Инстаграм“ воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на „Инстаграм“ задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно” или „лажно”, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

На Инстаграм можат да се пријавуваат лажните вести

На Инстаграм можат да се пријавуваат лажните вести

Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно” или „лажно”, коешто се однесува на објавата. Содржината

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

САД – Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот на Инстаграм задолжен за тоа. Претставничката

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Инстаграм воведува функција за обележување лажни вести

Лос Анџелес, 16. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Инстаграм воведува функција за пријавување и обележување лажни вести. За да се пријави одредена содржина, ќе треба да кликнете на трите точки во горниот десен агол и да обележите „несоодветно“ или „лажно“, коешто се однесува на објавата. Содржината може да биде означена како лажна вест, по проверка на тимот