притисни ентер »

Туристичка дестинација Македонија!
Туристичка дестинација Македонија!

Туристичка дестинација Македонија!

После една подолга пауза земена со причина, за зачувување на идентитетот, националноста и суверенитетот на државноста Македонија, а со тоа непосредно поврзано со економијата и туризмот (како индикативен фактор кој непосредно влијае на развојот и напредокот на туризмот, според науката е и политичко влијание во една држава/дестинација), ме потикна да