притисни ентер »

Дали е вашето дете навистина „посебно“?
Дали е вашето дете навистина „посебно“?

Дали е вашето дете навистина „посебно“?

Хипер-активно, хипер-паметно, хипер-поинакво...размислете добро пред да го наречете така Пред да го наречете своето дете хиперактивно, хиперчувствително или го декларирате на кој било начин како посебно, добро размислете дали е тоа навистина така, дали е вашето дете толку посебно и поинакво и што всушност правите со тоа што се однесувате со него на

Дали е вашето дете навистина „посебно“?

Дали е вашето дете навистина „посебно“?

Хипер-активно, хипер-паметно, хипер-поинакво...размислете добро пред да го наречете така Пред да го наречете своето дете хиперактивно, хиперчувствително или го декларирате на кој било начин како посебно, добро размислете дали е тоа навистина така, дали е вашето дете толку посебно и поинакво и што всушност правите со тоа што се однесувате со него на