притисни ентер »

Скопјанка пријавиле дека нејзиниот малолетен син бил нападнат од наставничка
Скопјанка пријавиле дека нејзиниот малолетен син бил нападнат од наставничка

Скопјанка пријавиле дека нејзиниот малолетен син бил нападнат од наставничка

На 12.05.2022 во 13.29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Ученик нападнат од наставничка во скопско училиште

Ученик нападнат од наставничка во скопско училиште

Ученик бил нападнат од наставничка во едно скопско училиште. На 12.05.2022 во 13.29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот, велат од МВР. Facebook Email

Наставничка нападнала ученик во Скопје

Наставничка нападнала ученик во Скопје

Малолетник бил нападнат вчера од страна неговата наставничка. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); „На 12.05.2022 во 13.29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

На 12.05.2022 во 13:29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Наставничка нападнала ученик во Скопје

Наставничка нападнала ученик во Скопје

Малолетник бил нападнат вчера од страна неговата наставничка. „На 12.05.2022 во 13.29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје“, информира МВР во дневниот билтен. Се преземаат мерки за расчистување

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

На 12.05.2022 во 13:29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско

Наставничка нападнала дете во основно училиште во скопско На 12.05.2022 во 13:29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Наставничка се нафрлила врз ученик

Наставничка се нафрлила врз ученик

Наставничка се нафрлила врз ученик врз ученик додека биле на училиште, стои во полицискиот билтен. Според МВР, на 12.5.2022 во 13:29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, Скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с. Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Полицијата презема мерки

Наставничка од Скопје физички нападнала ученик

Наставничка од Скопје физички нападнала ученик

На 12.05.2022 во 13.29 часот во СВР Скопје, Ф.К.(37) од с.Долно Свиларе, скопско, пријавила дека додека бил на училиште во с.Долно Свиларе нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од наставничката А.К. од Скопје. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.