притисни ентер »

Спас за проблемите во менопауза: Рецептот за овој пијалок мора да го знае секоја жена!
Спас за проблемите во менопауза: Рецептот за овој пијалок мора да го знае секоја жена!

Спас за проблемите во менопауза: Рецептот за овој пијалок мора да го знае секоја жена!

Во менопауза, жените не се среќаваат со не толку пријатни симптоми, а овој пијалок го крие решението за сите овие проблеми. Престанокот на менструалниот циклус предизвикува не само промени во репродуктивниот систем, туку и во целиот организам. Непријатните симптоми како што се топлотни бранови, ноќно потење и брзо чукање на срцето може да се ублажат