притисни ентер »

На Роланд Гарос ќе има по 1000 гледачи дневно
На Роланд Гарос ќе има по 1000 гледачи дневно

На Роланд Гарос ќе има по 1000 гледачи дневно

Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Ролан Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку состојбата со пандемијата на коронавирус

Роланд Гарос оваа година со публика

Роланд Гарос оваа година со публика

Организаторите на тенискиот гренд-слем турнир Роланд Гарос денес излегоа со прекрасни вести односно со одлука овогодинешното издание на турнирот да се игра со публика. „ Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе“, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Бројката може да се зголеми

Публиката се враќа на Роланд Гарос

Публиката се враќа на Роланд Гарос

Публиката се враќа на Роланд Гарос Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Роланд Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе , соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку

Тенисот ги враќа фановите: Најмалку 1.000 гледачи на трибините на Ронал Гарос

Тенисот ги враќа фановите: Најмалку 1.000 гледачи на трибините на Ронал Гарос

„Белиот“ спорт полека се враќа во нормала по големата криза заради пандемијата од ковид-19. Овогодишното издание на Ролан Гарос ќе се одржи со гледачи на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. „Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35% или најмногу 1.000 луѓе“, соопшти францускиот министер за спорт Жан

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Ролан Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку состојбата со пандемијата на коронавирус

Максимум илјада гледачи дневно на Ролан Гарос

Максимум илјада гледачи дневно на Ролан Гарос

Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Ролан Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку состојбата со пандемијата на коронавирус

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Франција – Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Ролан Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку состојбата со пандемијата

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Максимум илјада гледачи дневно на Роланд Гарос

Овогодишното издание на тенискиот грен-слем турнир Ролан Гарос ќе се одржи со публика на трибините, но во ограничен број, соопштија властите во Париз. – Донесовме одлука капацитетот на трибините да биде исполнет до 35 отсто или најмногу 1.000 луѓе, соопшти францускиот министер за спорт Жан Мишел Бланке. Доколку состојбата со пандемијата на коронавирус