притисни ентер »

ФОРБС: РУСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ ЛАНИ СТАНАЛЕ ПОБОГАТИ ЗА 72 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, а најбогат е – некогашниот прв човек на Лукоил
ФОРБС: РУСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ ЛАНИ СТАНАЛЕ ПОБОГАТИ ЗА 72 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, а најбогат е – некогашниот прв човек на Лукоил

ФОРБС: РУСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ ЛАНИ СТАНАЛЕ ПОБОГАТИ ЗА 72 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, а најбогат е – некогашниот прв човек на Лукоил

Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, според магазинот Форбс е најбогатиот човек во Русија. Богатството на Алекперов пораснало од 20,5 милијарди долари на 28,6 милијарди долари во 2023 година и тој првото место на листата го презеде од сега веќе седморангираниот Андреј Мелниченко, кој се збогатил со ѓубрива и чија

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Најбогатите Руси го зголемија своето богатство за 72 милијарди долари во 2023 година и вредат вкупно 577 милијарди долари, објави денеска Форбс, додека Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Форбс го процени вкупното богатство на руските милијардери на 606 милијарди долари во 2021

Близу 600 милијарди долари заедно – „Форбс“ објави кои се најбогатите Руси

Близу 600 милијарди долари заедно – „Форбс“ објави кои се најбогатите Руси

Во една година богатството на најбогатите Руси се зголемило за 72 милијарди долари – сега заедно тие имаат вкупно 577 милијарди долари. Најбогатиот човек во моментов во Русија е поранешниот претседател на нафтената компанија „Лукоил“, Вагит Алекперов, објави „Форбс“. Финсинсискиот магазин  пишува дека високите цени на суровините во изминатите две години

БОГАТИТЕ РУСИ СТАНАА УШТЕ ПОБОГАТИ: Koj e на врвот?

БОГАТИТЕ РУСИ СТАНАА УШТЕ ПОБОГАТИ: Koj e на врвот?

Добивај вести на Viber Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Богатството на Алекперов се зголеми од 20,5 милијарди долари на 28,6 милијарди долари во 2023 година, објави Форбс. Првото место во Русија го презеде од сега веќе седморангираниот Андреј Мелниченко, кој се збогати со ѓубрива

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Најбогатите Руси го зголемија своето богатство за 72 милијарди долари во 2023 година и вредат вкупно 577 милијарди долари, објави денеска Форбс, додека Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Форбс го процени вкупното богатство на руските милијардери на 606 милијарди долари во 2021

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Најбогатите Руси го зголемија своето богатство за 72 милијарди долари во 2023 година и вредат вкупно 577 милијарди долари, објави денеска Форбс, додека Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Форбс го процени вкупното богатство

Богатите станаа уште побогати: Ова е најбогатиот Русин

Богатите станаа уште побогати: Ова е најбогатиот Русин

Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Богатството на Алекперов се зголеми од 20,5 милијарди долари на 28,6 милијарди долари во 2023 година, објави Форбс. Првото место во Русија го презеде од сега веќе седморангираниот Андреј Мелниченко, кој се збогати со ѓубрива и чија вредност од

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Форбс објави кои се најбогатите Руси

Најбогатите Руси го зголемија своето богатство за 72 милијарди долари во 2023 година и вредат вкупно 577 милијарди долари, објави денеска Форбс, додека Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија Лукоил, сега е најбогатиот човек во Русија. Форбс го процени вкупното богатство на руските милијардери на 606 милијарди долари во 2021

„Форбс“ изброја 125 милијардери во Русија – никогаш немало повеќе

„Форбс“ изброја 125 милијардери во Русија – никогаш немало повеќе

Магазинот „Форбс“ го објави своето годишно рангирање на најбогатите луѓе во светот. Во него се вклучени 125 милијардери од Русија – оваа бројка е рекордна. Пред ова, претходниот рекорд беше поставен во 2021 година – тогаш во рејтингот беа вклучени 121 милијардери од Русија. Веднаш по почетокот на инвазијата на Украина, бројот на руски милијардери нагло