притисни ентер »

„Економист": Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно
„Економист": Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист": Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

-Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана како Северна Македонија. По неколку години авторитарна власт, новата влада, предводена од Зоран Заев, започна со справување со корупцијата и реформирањето на судството. Во регионот погоден од етнички судири, македонската

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. „Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Да се одбие Македонија за почеток на преговорите за членство во ЕУ би било сурово

„Економист“: Да се одбие Македонија за почеток на преговорите за членство во ЕУ би било сурово

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист" во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. „Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово и самопоразувачки

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово и самопоразувачки

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија“. „Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

Британски „Економист“: Секој ден изгубен е опасен за владата на Заев

Британски „Економист“: Секој ден изгубен е опасен за владата на Заев

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист“: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист“ во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана

„Економист”: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

„Економист”: Одбивањето на Северна Македонија за ЕУ би било сурово, самопоразувачки и погрешно

Да се одбие Скопје за почеток на преговорите за членство би било сурово, самопоразувачки и погрешно, оценува влијателниот британски магазин „Економист” во написот „ЕУ мора да си го одржи ветувањето кон Северна Македонија. -Внатрешните проблеми во ЕУ не треба да го одвлекуваат вниманието од вонредниот напредок на земјата, која од февруари е преименувана