притисни ентер »

Виц: Кажи ми нешто убаво, драги
Виц: Кажи ми нешто убаво, драги

Виц: Кажи ми нешто убаво, драги

Share Tweet Share Share Email Comments Жената му вели на сопругот. Драги, кога ќе се погледнам во огледало, гледам стара жена со брчки на која сè виси, полна со целулит. Тоа многу ме растажува. Кажи ми нешто убаво, те молам, нешто што ќе ме расположи и развесели. А сопругот одговара: Па, драга, и понатаму фантастично те служи видот. Advertisements

Виц: Машка добрина – пред фактите молчат и жените

Виц: Машка добрина – пред фактите молчат и жените

Share Tweet Share Share Email Comments Кога гол маж ќе влезе во бања полна со голи жени, сите тие веднаш врескаат, го напаѓаат, му викаат и го удираат со сè што ќе им дојде при рака. Од друга страна, кога гола жена ќе влезе во бања полна со голи мажи, сите тие се радуваат на нејзината појава и ја дочекуваат со раширени раце. Ова е најголемиот доказ

Виц: Искрена исповед на пратеник

Виц: Искрена исповед на пратеник

Share Tweet Share Share Email Comments Го прашуваат еден пратеник што постигнал тој во неговиот живот. Сè што имам сум украл со овие две раце! Само диплмата од факултет и возачката ги купив со пари. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Џандарски муабети на интелектуално ниво

Виц: Џандарски муабети на интелектуално ниво

Share Tweet Share Share Email Comments Тројца полицајци разговараат на интелектуални теми. Првиот вели: – Колеги, знаете ли дека на Марс има суштествени? Вториот малку се подзамислува и додава: – Тоа според мене се само хипотенузи. Третиот намуртено вели: – Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за тоа прашање. Advertisements